AMA coaching

Het beste uit je leven halen. En uit jezelf. Dat wil toch iedereen? Maar hoe doe je dat?

Het is niet altijd makkelijk om je weg te vinden, zowel zakelijk als persoonlijk. We hebben een scala aan keuzes en mogelijkheden, maar ook aan obstakels en beperkingen. Communicatiemiddelen zorgen voor snelheid van werken en leven. Multitasking en prestatiemeting leggen de lat en de tijdsdruk hoog. Regelmatig blijven onze vele mogelijkheden onbenut en onze wensen of doelen onvervuld. En dat is nu precies waar AMA coaching je bij kan helpen.

AMA coaching is een flexibele praktijk voor personal, loopbaan, management en strategie coaching. Flexibel door de vele mogelijkheden (bijvoorbeeld coaching per gesprek, telefonisch, email) en de situationele manier van individuele of team coaching. Lees meer over de 4 soorten coaching op de betreffende pagina’s op deze site.

Een coachingstraject is in de eerste plaats maatwerk gebaseerd op jouw situatie. In grote lijnen verloopt het traject meestal als volgt:
• vaststellen van je coachingsvraag
• onderzoeken van je huidige situatie
• formuleren van je wensen en doelstellingen
• onderzoeken van je mogelijkheden, obstakels en eventuele ontwikkelingsgebieden
• ontwikkelen van een plan om je huidige situatie te veranderen in je gewenste situatie
• ondernemen van activiteiten om te komen tot realisatie van je wensen en doelen

Het woord AMA betekent ‘Hou van!’ en ‘kracht’. AMA is ook de naam van Japanse parelduiksters die zonder perslucht en andere hulpmiddelen parels opduiken uit de oceaan. Ga jij vanuit liefde voor jezelf en je omgeving, je kracht gebruiken om je eigen ‘parels’ op te duiken? Of de ‘parels’ van je organisatie? AMA coaching helpt je hier graag bij.