Wie is AMA coaching?

De persoon achter en oprichter van AMA coaching ben ik, Joke Kok. Kernwoorden waarmee anderen mij omschrijven zijn: open, oprecht, analytisch, vriendelijk, opmerkzaam, empathisch, doelgericht, mensgericht, flexibel, humor, organisatiegericht, gedreven, optimistisch en creatief.

Als coach ga ik in een goede sfeer en een veilige omgeving in gesprek met je. Samen onderzoeken we je huidige situatie, je mogelijkheden en je gewenste situatie. Ik luister of lees, stel vragen, geef je ruimte om antwoorden te vinden, spar, structureer, vat samen, daag je uit en houd je een spiegel voor. Ik denk in mogelijkheden en samen vinden we een manier om je doelen en wensen te realiseren.

Deze houding heeft mij persoonlijk veel gebracht, zoals werkervaringen in diverse landen, een carrière op management niveau, ruimte voor privéleven, persoonlijke groei, zelfreflectie, voldoening en vrijheid. Ik houd van contact met anderen, diepgang, lol, uitdaging en vooruitgang.

Door mijn ruime ervaring en diverse opleidingsactiviteiten op het gebied van coaching, advies, management, strategie, communicatie en human resources, kan ik putten uit de juiste baggage voor mijn diensten.

Meer informatie over mijzelf vind je hier.